Zyxel 660HW-61 & G260 bundle

Discussion in 'Home Networking' started by Rob, Dec 18, 2006.

  1. Rob

    Rob Guest

    Hi all,

    I keep getting dropouts on the wireless LAN connection every
    few seconds, even if the G260 USB wifi adapter is on a PC in
    in the same room as the modem/router, and no matter what channel
    is used.
    Firmware in the HW660 has been updated to latest, as has the
    driver for the G260. I have no other wireless stuff in the house
    and next door is empty at the moment.
    The problem seems to be with the G260 USB wifi adapter -
    the blue light keeps going out, then comes back on an the
    connection re-establishes itself.
    Is this likely to be faulty kit, are G260s known to be crap, or
    am I missing a setting somewhere? I've tried with g+ (125Mbps)
    both off and on.
    Zyxel site and google haven't come up with much.

    Cheers,
     
    Rob, Dec 18, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Rob

    Rob Morley Guest

    I wonder if it has something to do with the current drain on the USB
    port (either the adaptor drawing too much or the port supplying too
    little).
     
    Rob Morley, Dec 18, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. Rob

    Rob Guest

    Good thinking! I'll check by trying it on a powered hub.
    Regards,
     
    Rob, Dec 18, 2006
    #3
  4. Rob

    Devs Guest

    Try turning off the wireless zero service on the pc.
     
    Devs, Dec 19, 2006
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.