wireless connection but no webpage connection

Discussion in 'Wireless Networking' started by Guest, Aug 21, 2006.

  1. Guest

    Guest Guest

    hi.when i connect my laptop to the internet via my lan connection i've got no
    problem with my internet connection or viewing any webpages. when i try to
    connect to any website using my wireless connection i cannot access any
    webpage.
    i've turned off my firewalls on both windows and norton and still nothing is
    working. i've contacted symantec support and they went through step by step
    instructions.the result is that it's not my norton.my wireless connection is
    connected,status is good,signal is excellent,but still all webpages is
    "unavailable". my wireless connection is working fine according to me because
    i use my wifi enabled mobile and it's working perfectly. can somebody please
    assist.
     
    Guest, Aug 21, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Guest

    Guest Guest

    Hi,

    Do you have enter a gateway?
    Do you use a proxy?

    Greets,
    Wolla
     
    Guest, Aug 21, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. Guest

    ken_lu

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    hi

    i think the DNS configuration is wrong!

    you can try to change the DNS
     
    ken_lu, Aug 22, 2006
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.