What games do you play?

Discussion in 'Gaming' started by stlava, Jul 6, 2005.

  1. stlava

    stlava

    Joined:
    Jun 26, 2005
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    List all the games you play right now.. Not I used to or a few weeks ago.. right now. Mine would be Battlefield 2.
     
    stlava, Jul 6, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. stlava

    Silverstrand

    Joined:
    Jun 20, 2005
    Messages:
    1,949
    Likes Received:
    1
    Location:
    Wisconsin
    Only time I play games are at lans. Last lan we played:
    Swat 4
    Battlefield 2
    Warcraft III
     
    Silverstrand, Jul 7, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. stlava

    unholy

    Joined:
    Jun 21, 2005
    Messages:
    3,899
    Likes Received:
    0
    Location:
    Australia
    ok, ok what games hmmm that really depends. at home
    Home:
    None
    Lans:
    Track Mania Sunrise Demo
    Halo
    BF 1942 (DCX 9)
    NWN (MAYBE)
    NFS U ( not 2, 2 sucks!(lan POV) )
    HL CS/TS
    :D thats my list :D
     
    unholy, Jul 7, 2005
    #3
  4. stlava

    stlava

    Joined:
    Jun 26, 2005
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    I really can only play one game with full attention. Like if i start playing say Jedi Academy I only play that until I beat the game.. I can't play several game at a time..
     
    stlava, Jul 7, 2005
    #4
  5. stlava

    ww_crimson

    Joined:
    Jul 1, 2005
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Battlefield 2
    Counter-Strike Source
    Aarchon (a MUD, basically a text-based RPG like Zork but much bigger)
     
    ww_crimson, Jul 7, 2005
    #5
  6. stlava

    Ludnix

    Joined:
    Jul 6, 2005
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Location:
    Eureka California
    Starcraft
    Half-life2 GMOD
    CS:S
    Guildwars
    BF2 (occasionally)
     
    Ludnix, Jul 8, 2005
    #6
  7. stlava

    stlava

    Joined:
    Jun 26, 2005
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Whats Half-life2 GMOD? Never heard of that.
     
    stlava, Jul 8, 2005
    #7
  8. stlava

    werty316

    Joined:
    Jun 26, 2005
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Right now GTA San Andreas and HL2 but I haven't touched HL2 about a month or so.
     
    werty316, Jul 9, 2005
    #8
  9. stlava

    Ludnix

    Joined:
    Jul 6, 2005
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Location:
    Eureka California
    It's Garry's mod. It's hard to name exactly what kind of mod it is, but it let's you spawn objects in the game, characters, ragdolls, NPCS, it has a physic's gun so you can pick any object up at any distance, it also has some visual mods such as bloom and filters. If you ever see a HL2 comic or spoof image it's most likey made with gmod. www.garry.tv
     
    Ludnix, Jul 9, 2005
    #9
  10. stlava

    werty316

    Joined:
    Jun 26, 2005
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    werty316, Jul 9, 2005
    #10
  11. stlava

    zachig

    Joined:
    Jun 26, 2005
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Currently I'm playing:
    GTA: San Andreas
    Obscure
    Still Life
    Battlefield2
     
    zachig, Jul 10, 2005
    #11
  12. stlava

    Technoholic

    Joined:
    Jun 27, 2005
    Messages:
    185
    Likes Received:
    0
    Delta Force: Black Hawk Down
    Battlefield 2
    Grand Theft Auto: San Andreas
     
    Technoholic, Jul 10, 2005
    #12
  13. stlava

    kjs335

    Joined:
    Aug 23, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Some Max payne 2 mods
    HL - Teh Specialists
    Warcraft3 : FT
    The only map i play for warcraft is DotA it's freaking nice it's like
    RTS + RPG + FPS
    It's like diablo too but you don't need to spend 99 hours to make your character strong and have fun. Some weapons and characters from diablo are in the game. eg. Demon edge, Eagle horn, Skeleton King ,etc..
    There are more than 30k ppl who registered the forum. It's soooo fun.
     
    kjs335, Aug 25, 2005
    #13
  14. stlava

    XhArD

    Joined:
    Aug 30, 2005
    Messages:
    1,709
    Likes Received:
    0
    Location:
    Queensland, Australia
    Lets see...
    Considering i only just got my new computer, I've only been able to play games for about 2 weeks. Do you know how much fun it is to go from a 500mhz Intel Celery CPU to an AMD Sempron 3000+? Yeah, i know the 3000+ isnt exactly the beefiest cpu ever, but its good enough for me. So yeah, heres the list of games ive been playing in the last 2 weeks:
    Flat Out
    BF1942
    BF2 Demo (Im too cheap to get full version atm)
    NFSU
    and the really oldskool shit!
    Hugo's House Of Horrors
    Rise Of The Triad
    and lets not forget Doom I and Doom II! :D
    Yep, sure do need that 3000+ to play some sick ass dos games! :p
     
    XhArD, Aug 31, 2005
    #14
  15. stlava

    unholy

    Joined:
    Jun 21, 2005
    Messages:
    3,899
    Likes Received:
    0
    Location:
    Australia
    What u talking bout, DOS fully pwnz :D
     
    unholy, Aug 31, 2005
    #15
  16. stlava

    XhArD

    Joined:
    Aug 30, 2005
    Messages:
    1,709
    Likes Received:
    0
    Location:
    Queensland, Australia
    Why arent you at school young man??? Shouldnt you be learning? I have an excuse not to be at school now :p im Sick :(
     
    XhArD, Aug 31, 2005
    #16
  17. stlava

    unholy

    Joined:
    Jun 21, 2005
    Messages:
    3,899
    Likes Received:
    0
    Location:
    Australia
    same, i had a body temp of 40 C on tuesday, but its back down to about 37 now :|
     
    unholy, Sep 1, 2005
    #17
  18. stlava

    XhArD

    Joined:
    Aug 30, 2005
    Messages:
    1,709
    Likes Received:
    0
    Location:
    Queensland, Australia
    God damnit! Why does DCx9 take so long to load? :( and dont say coz my computer is gay.... it still loads faster than tysons dads :p
     
    XhArD, Sep 1, 2005
    #18
  19. stlava

    unholy

    Joined:
    Jun 21, 2005
    Messages:
    3,899
    Likes Received:
    0
    Location:
    Australia
    lol so true, its cause its a ram required game, just like bf2
     
    unholy, Sep 1, 2005
    #19
  20. stlava

    XhArD

    Joined:
    Aug 30, 2005
    Messages:
    1,709
    Likes Received:
    0
    Location:
    Queensland, Australia
    con sarnit. ok, its been rooting itself again. It loads fine, gets into it, works for 10 minutes, then starts stunting to hell and back. wtf?
     
    XhArD, Sep 1, 2005
    #20
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.