Unable to access Labs

Discussion in 'MCDST' started by TURBO, Oct 2, 2009.

  1. TURBO

    TURBO Guest

    I'm trying to do MOAC 70-620 labs but it keeps coming up as "Error 1015
    Unknown Error". I can do all the exercises but cannot launch the labs. This
    is affecting all members of my class. I have tried it on both my laptop and
    on my desktop with the same results. The school has contacted Microsoft and
    recieved the typical "We'll get back to you". We are all getting way behind
    because of this issue, any help is appreciated. Thanks in advance.
     
    TURBO, Oct 2, 2009
    #1
    1. Advertisements


  2. Unfortunately, this is not a channel for technical support for curricula or
    labs.

    Technical support for the labs and curricula is provided through the
    channels documented in your Learning Center agreement.

    --
    Lawrence Garvin, M.S., MCITP:EA, MCDBA
    Principal/CTO, Onsite Technology Solutions, Houston, Texas
    Microsoft MVP - Software Distribution (2005-2009)

    My Blog: http://onsitechsolutions.spaces.live.com
    Microsoft WSUS Website: http://www.microsoft.com/wsus
    My MVP Profile: http://mvp.support.microsoft.com/profile/Lawrence.Garvin
     
    Lawrence Garvin [MVP], Oct 2, 2009
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.