TB fail to send mail with attachment

Discussion in 'Firefox' started by Klaus, Aug 18, 2005.

  1. Klaus

    Klaus Guest

    Hi clever people.

    I've used TB for a year or so. Everything is normally OK, but now I got
    this problem.
    TB will not send at mail if I have attached a file.
    How come?
    TB refuses and tell me:
    Unable to open the temporary file C:\doc..\name\localset..\temp\nsmail.html
    Check your 'Temporary Directory' setting.
    That file does not exist - I agree but that was not the name of the file
    I wanted to send. Where do I change the 'Temporary Directory' setting.?

    The about says only: version 1.0 (20041206)
    I think it's the latest version. Dont I get a message if its out of date?
    Win2k SP4 fully updated
    Uses Firefox as well.

    Thanks in advance.
     
    Klaus, Aug 18, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. Klaus

    Jedi Fans Guest

    latest version of thunderbird is 1.0.6 if that helps any...
     
    Jedi Fans, Aug 18, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. Klaus

    Doug G Guest

    Try emptying the C:\doc..\name\localset..\temp folder.
     
    Doug G, Aug 18, 2005
    #3
  4. Klaus

    Klaus Guest

    It did the trick !
    However it took a looong time to delete 32000 files...
    Thanks!
     
    Klaus, Aug 18, 2005
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.