SpyBot Finds and Removes "Windows Security Center" Registry Value ...

Discussion in 'Computer Support' started by Sens Fan Happy In Ohio, Aug 6, 2005.

  1. .... and then after that I start getting notices from Windows Security System
    that (1) My anti-virus is not working ... (2) There is not one installed ...
    and (3) My Windows Firewall is not working. Tonight when I signed in I had
    no issues. But I was wondering if anyone else had this trouble or had seen
    Spybot come up with this and what you did.

    --
    Kyle :eek:)

    Reply address is fake. Please send all praise, abuse, insults, bequests of
    $1-million US dollars to sensfan_luvslisa (at) yahoo (dot) ca. Change the
    obvious to the obvious. Oh, and if you must abuse or insult, don't expect a
    reply. Money gets faster attention :)
     
    Sens Fan Happy In Ohio, Aug 6, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. Sens Fan Happy In Ohio

    Billh Guest

    I installed the newest version and I to saw this come up as my only
    "problem" other than tracking cookies. I took a look at what they
    claimed was wrong and decided not to allow it to fix it.

    Based on what happened to you I am glad I did not allow spybot to fix it.
     
    Billh, Aug 6, 2005
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.