restoring Acronis TrueImage image

Discussion in 'Computer Support' started by Deano, Jan 15, 2006.

  1. Deano

    Deano Guest

    I'm in the process of starting afresh on a new hard disk which I'm going to
    partition rather differently to the old one to accomodate a HyperOS setup.

    I imaged the C drive onto a spare disk then removed the original disk and
    set it to one side for sake-keeping in case the new disk didn't work out.

    Well I created a smaller partition on the new disk, restored successfully
    using the TrueImage boot disk and rebooted. Windows appeared but after
    logging in it pauses for a bit then gives me the login again. Same thing in
    Safe mode.

    Had a hunch that it might play along if I put the network connection back in
    but I got an error message about Services.exe - didn't note it down exactly,
    something about not being able to find the A drive of all things.

    I'm back on my original disk now. Any ideas on how I can restore this image
    successfully. If I can't then I'm back to reinstalling Windows from scratch
    again :(
     
    Deano, Jan 15, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Deano

    EricP Guest

    Put the partition back to it's proper size for the image
     
    EricP, Jan 16, 2006
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.