Purchased Comcast Cable Box Setup

Discussion in 'The Lounge' started by Carl Patton, Nov 1, 2008.

  1. Carl Patton

    Carl Patton

    Joined:
    Nov 1, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I have one Comcast Cable Box that came with the Comcast installation. I bought one that looks like a clone on e-bay, along with the remote, and both seem to work, except for one thing. With the one I bought, there is nothing showing on the TV. How can I use this non-Comcast box? It is a General Instrument CATV Converter, Model DCT2244/1161/ABCDEF. It looks just like the one from Comcast. What is the trick?
    Thanks, Carl Patton
     
    Carl Patton, Nov 1, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. Carl Patton

    jbuyers

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    is the one you purchased only for internet?
     
    jbuyers, Jun 22, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. Carl Patton

    tomylee1

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    its only for internet.
     
    tomylee1, Mar 20, 2010
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.