Projector problem

Discussion in 'Computer Support' started by frankg, Oct 21, 2005.

  1. frankg

    frankg Guest

    I am using a 3M multimedia projector model number MP8749. It has been
    working fine until yesterday when I turned it on and there was a green cast
    over the image. I checked it on a different computer to make sure that the
    problem was with the projector and not the computer. It is as though someone
    put a green filter over the lens. Any idea what the problem could be? Could
    it be a failing lamp?
    Thanks,

    --
    =========
     
    frankg, Oct 21, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. frankg

    Trax Guest

    "frankg" <> wrote:

    |>I am using a 3M multimedia projector model number MP8749. It has been
    |>working fine until yesterday when I turned it on and there was a green cast
    |>over the image. I checked it on a different computer to make sure that the
    |>problem was with the projector and not the computer. It is as though someone
    |>put a green filter over the lens. Any idea what the problem could be? Could
    |>it be a failing lamp?
    |>Thanks,

    Might check the cable or connection, reads like your not getting one
    color or not enough of the others.


    --
    http://media.putfile.com/PurePwnage-WoWisafeeling
     
    Trax, Oct 21, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. frankg

    frankg Guest

    Thanks - that was it


    "Trax" <> wrote in message
    news:...
    > "frankg" <> wrote:
    >
    > |>I am using a 3M multimedia projector model number MP8749. It has been
    > |>working fine until yesterday when I turned it on and there was a green
    > cast
    > |>over the image. I checked it on a different computer to make sure that
    > the
    > |>problem was with the projector and not the computer. It is as though
    > someone
    > |>put a green filter over the lens. Any idea what the problem could be?
    > Could
    > |>it be a failing lamp?
    > |>Thanks,
    >
    > Might check the cable or connection, reads like your not getting one
    > color or not enough of the others.
    >
    >
    > --
    > http://media.putfile.com/PurePwnage-WoWisafeeling
     
    frankg, Oct 21, 2005
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.