Problems With New Aironet 350 Bridge

Discussion in 'Cisco' started by BitBucket, Oct 16, 2003.

  1. BitBucket

    BitBucket Guest

    Hello all. I am having lots o' problems with a new aironet 350 bridge.
    This is not the workgroup bridge, but the DSSS bridge. Anyways, when I boot
    the thing up the Ethernet link will be established, then drop, then link up,
    then drop. Over and over again. I can't the Ethernet to stay up! I have
    hard coded the speed/duplex on the switch to every conceivable combination.
    I have tried to put it on a junky switch (we have a Cat6509 with all the
    gravy for regular use) and it just won't stay up. If I unplug the power and
    let it sit for a couple of hours, then it will power up and work fine for
    some time, then crap out again, usually while i am using the web based
    config to set up the radio.

    Any Ideas, comments, suggestions?

    Thanks a Million!
     
    BitBucket, Oct 16, 2003
    #1
    1. Advertisements

  2. BitBucket

    BitBucket Guest

    Thanks to all those who responded. I upgraded from version 12.00 to 12.03T
    and hard coded the link speed duplex on the Bridge. The problem seems to be
    solved.
     
    BitBucket, Oct 17, 2003
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.