Openview requirements for Cisco

Discussion in 'Case Modding' started by bravobritto, Jul 6, 2006.

  1. bravobritto

    bravobritto

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Location:
    Somewhere in India
    Hi All

    Does anybody know the requirements for managing Cisco, Nortel and Sun equipments via HP Openview. Let me explain / make it clear that we are having a HP Openview for different use. Now we need it to manage these IT equipments.

    Any suggestion

    Thanks in advance
    Britto :hmm2:
     
    Last edited: Jul 6, 2006
    bravobritto, Jul 6, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. bravobritto

    merassistant

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    merassistant, Sep 25, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. bravobritto

    bravobritto

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Location:
    Somewhere in India
    Sorry that I didn't mentioned the Nortel equipment. It is NSF 6416 ( firewall ). And already I've got a NMS software ( Netboss ). This application works in front end with back end as HP Openview.

    Kindly guide me about the requirements for the above scenario.

    Cheers
    Britto:-?
     
    bravobritto, Sep 26, 2006
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.