Newbie wireless question - Please!!?

Discussion in 'Wireless Networking' started by Nick Luck, Jul 22, 2004.

  1. Nick Luck

    Nick Luck Guest

    By some miracle, I have managed to get a shared internet connection between
    my Main PC (attached to the D-Link 624) and my laptop (with a D-link G650
    card). The problem is that I have run the network setup on both machones
    (both usinh XP Pro) and I cannot get the networkrunning. Work group names
    are the same but the setup on my PC fails, stating that network could not be
    finished.

    I note that the D-Link router does not actually show up as a piece of
    hardware in Device Manger (although, why shopuld it, as it is hidden behind
    the Ethernet port). Is there something simple that I am missing here? I
    clearly have a connection, as I am internet sharing, but I cannot access
    files!!

    Any help/comment/suggestion would be hugely appreciated

    Thanks

    Nick Luck
     
    Nick Luck, Jul 22, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. Nick Luck

    JR Guest

    Hi Nick,

    Try to disable the firewall on both your machines for
    starters. Then try to ping between both machines and see
    if you get a reply.
    Let us know if this works
    networkrunning. Work group names
     
    JR, Jul 22, 2004
    #2
    1. Advertisements

  3. Nick Luck

    Jack Guest

    Jack, Jul 22, 2004
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.