Network Neighborhood Issue

Discussion in 'Computer Support' started by nikoli, Aug 1, 2003.

  1. nikoli

    nikoli Guest

    Hello my name is Nick. I've got 2 computers hooked up to a hub.
    Machine A = XP pro, ip = 10.0.0.1
    Machine B = Win2000 pro, ip = 10.0.0.2
    Workgroup = MSHOME

    I just upgraded B to win2000 from nt4. The computers were talking fine
    before that. I can ping between the two just fine, but machine B doesn't
    even see itself in Network Neighborhood. I've tried using "net use" to
    connect the two machines without any luck. Neither computers are on the
    internet. I know I must be forgetting something here... can anyone
    refresh my memory?

    thanks,
    -nikoli
     
    nikoli, Aug 1, 2003
    #1
    1. Advertisements

  2. nikoli

    PJB Guest

    You may find www.practicallynetworked.com of use...

    P.
     
    PJB, Aug 1, 2003
    #2
    1. Advertisements

  3. nikoli

    spike Guest

    Have you tried start/ find computer? Or maybe a DOS command to find the
    other PC?
    Mike
     
    spike, Aug 2, 2003
    #3
  4. nikoli

    nikoli Guest

    Yes... no dice... the DOS command I've been using is "net use" and it
    the win2k machine can't even find itself!?!?!
     
    nikoli, Aug 2, 2003
    #4
  5. nikoli

    nikoli Guest

    NEVERMIND... RELOADED THE NIC DRIVER AND BINGO, THEY'RE TALKING!!!!
     
    nikoli, Aug 2, 2003
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.