MACHINE IS DOES NOT BELONG TO VALID AD SITE WHEN INSTALLING EXCHANGE

Discussion in 'MCSE' started by Xavery Njovu, Sep 19, 2013.

  1. Xavery Njovu

    Xavery Njovu Guest

    Hi Team

    iam getting the above error message when installing exchange 2010. when iam commanding setup.com/PL

    Regards
     
    Xavery Njovu, Sep 19, 2013
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. Benson

    site-to-site vpn does not work

    Benson, Apr 21, 2005, in forum: Cisco
    Replies:
    3
    Views:
    1,428
    Darren Green
    Apr 23, 2005
  2. Arjan
    Replies:
    2
    Views:
    6,298
    Arjan
    Oct 13, 2005
  3. winman
    Replies:
    8
    Views:
    1,056
    Consultant
    Jul 30, 2003
  4. dej
    Replies:
    2
    Views:
    2,469
    Walter Mautner
    Oct 13, 2005
  5. =?Utf-8?B?SmFtZXM=?=
    Replies:
    11
    Views:
    11,089
    S.SubZero
    Dec 17, 2007
  6. =?Utf-8?B?QUpBWQ==?=
    Replies:
    5
    Views:
    56,592
  7. =?Utf-8?B?UHJpbnRlbXBz?=

    valid, but is for a machine type other than the curent machine.

    =?Utf-8?B?UHJpbnRlbXBz?=, Nov 5, 2005, in forum: Windows 64bit
    Replies:
    3
    Views:
    2,313
    Charlie Russel - MVP
    Nov 5, 2005
  8. Kevin Tubbs
    Replies:
    1
    Views:
    570
    DarkFiber
    Apr 7, 2007
Loading...