Links in Outlook Exress won't open in browser

Discussion in 'Computer Support' started by John Williams, Nov 9, 2004.

  1. OE6 and IE6

    Recently installed and unistalled Mozilla Firefox now links don't work in
    OE.

    ..htm and .html both set to open with IE

    Please help

    TIA
     
    John Williams, Nov 9, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. John Williams

    Unk Guest

    Click Start, Run. In the run box, type "regsvr32 urlmon.dll" without the quotes
    and press Enter. Then open Internet Explorer and go to Tools, Internet Options,
    "Programs" tab, and click on "Reset Web Settings...", click "Apply", "OK"

    Click Tools, Internet Options or Start, Settings, Control Panel, Internet
    Options, under Tempory Internet Files, click "Delete Files", check "delete all
    offline content", click "OK", "OK", Reboot Windows to refresh the OS.
    Now try it again. If it still fails to work, then look here:

    OLEXP: Nothing Happens When You Click a Link in Outlook Express
    http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=176581

    OLEXP Internet Shortcuts in Outlook Express Do Not Start Web Browser
    http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=177054

    You Cannot Open New Internet Explorer Window or Nothing Happens After You Click
    a Link
    http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=281679

    OLEXP: Outlook Express Is Slow to Open Mail Messages and Links to Web Pages
    http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=311030

    Section on "OUTLOOK: Hyperlinks - Shortcut" (About 2/3 way down the page).
    http://www.generation.net/~hleboeuf/eroutlok.htm#OELINKS

    How to get HTTP hyperlinks in OE to open IE when you click them:
    http://www.oehelp.com/ielnk.aspx

    Nothing happens when you click a link
    http://www.fjsmjs.com/OE/nolinks.htm

    "Send To" and E-mail Links Do Not Work Using Outlook Express as Default.
    http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=306098

    When you add a link to a Web page in an Outlook Express message and then click
    the link, nothing may happen.
    http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;176581
     
    Unk, Nov 9, 2004
    #2
    1. Advertisements

  3. That worked. Thanks very much.


     
    John Williams, Nov 10, 2004
    #3
  4. John Williams

    Unk Guest

    You're welcome.

     
    Unk, Nov 11, 2004
    #4
  5. if you useing winxp do a system restore somewere befor installed Mozilla
    Firefox
     
    jonathan tollerud, Nov 12, 2004
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.