IPconfig question

Discussion in 'Network Routers' started by Charlie Bress, Jun 3, 2007.

  1. I have two PCs that are on a wired LAN. Both are running WinXP. The one
    called back2 is using home and the one called den is running pro. They are
    both using Outlook Express.



    I have the problem where the one called den will not connect to one
    particular Internet site. As far as I can tell it is only the one site. This
    is true even if I try to respond to a link in an email from that site.

    Pinging from each machine gets the same result. One goes through as
    expected, the other fails to connect. I have tried this with and without a
    firewall. It makes no difference. Using VisualRoute shows that the failing
    machine has a 100 percent packet loss on the second hop.



    At each machine I ran ipconfig /all and the results are below.



    Notice that the failing box is missing autoconfiguration, Dhcp is not
    enabled and DNS suffix search list is absent.



    I am over my head at this point. How does this get fixed?



    Thanks

    Charlie







    Host Name ............: back2

    Primary Dns Suffix .......:

    Node Type ............: Unknown

    IP Routing Enabled. .......: No

    WINS Proxy Enabled. .......: No

    DNS Suffix Search List. .....: hsdl.fl.comcast.net.

    Ethernet adapter Local Area Connection:

    Connection-specific DNS Suffix . : hsdl.fl.comcast.net.

    Description ...........: Broadcon 440x 10/100 Integrated Controller

    Physical Address. ........: 00-0B-DB-0C-4E-A7

    Dhcp Enabled. ..........: Yes

    Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

    IP Address. ...........: 192.168.0.4

    Subnet Mask ...........: 255.255.255.0

    Default Gateway .........: 192.168.0.1

    DHCP Server ...........: 192.168.0.1

    DNS Servers ...........: 68.87.74.162

    68.87.68.162





    Host Name ............: Den

    Primary Dns Suffix .......:

    Node Type ............: Unknown

    IP Routing Enabled. .......: No

    WINS Proxy Enabled. .......: No

    Ethernet adapter Local Area Connection:

    Connection-specific DNS Suffix . :

    Description ...........: Intel<R> PRO/100 UE Network Connection

    Physical flddress. ........: 00-0D-60-94-C5-85

    Dhcp Enabled. ..........: No

    IP flddress. ...........: 192.168.0.2

    Subnet Mask ...........: 255.255.255.0

    Default Gateway .........: 192.168.0.1

    DNS Servers ...........: 85.255.116.90

    85.255.112.219
     
    Charlie Bress, Jun 3, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. wolhlfdgb-uiasoi, Jun 5, 2007
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.