Intermittent connectons: Any ideas?

Discussion in 'Wireless Networking' started by Monte Comeau, Feb 7, 2005.

  1. Monte Comeau

    Monte Comeau Guest

    I have just installed a wireless home network and my laptop that is
    connected with a D-Link-650+ PcMCIA WiFi 22Mbps card is constantly losing
    the signal. The primary computeris only in the next room and the little
    icon in the Task Bar says I have a "very good" signal.
    Getting my e-mail to work is itermittent at best as it cannot make a
    connection to the POP server....it works about 25% of the time.

    Web-browsing works all the time but with a low connection rate...I tested it
    at .800 Mbps...I have a 2.5 Mbps connection.

    Primary computer works fine at high speed and no lost connections. Any
    Ideas?
     
    Monte Comeau, Feb 7, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. Monte Comeau

    Guest Guest

    I believe SP2 is supposed to fix this problem... do you have WinXP SP2
    installed?!?
     
    Guest, Feb 7, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. Monte Comeau

    Monte Comeau Guest

    Yes, SP2 installed.
     
    Monte Comeau, Feb 7, 2005
    #3
  4. Monte Comeau

    mikeFNB Guest

    not got any DECT phones or microwaves nearby have you?
    how about changing channel?

    mike
     
    mikeFNB, Feb 7, 2005
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.