Intermittant loss of browser usability (but tweetdeck still works)

Discussion in 'Home Networking' started by Tim Downie, Dec 29, 2009.

  1. Tim Downie

    Tim Downie Guest

    Apologies if this isn't the best group (I'm open to suggestions) but my
    daughter has an odd problem with her laptop.

    About every 15 minutes or so her browser stops working. Doesn't matter
    which browser she chooses, she can't access the internet with any of them.
    The only way she's found to restore the connection is a full reboot (log off
    & on again doesn't work). Whilst this is going on her tweetdeck software
    continues to work and she can read and post tweets.

    Virus scans & malware scans come up negative. The same happens at home or
    in her flat so it's not the router. All other PCs using the same router are
    behaving normally.

    Any suggestions?

    Tim
     
    Tim Downie, Dec 29, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. Tim Downie

    robert Guest

    Does she have the problem when using a wired connection rather than
    wireless ? However I suppose if tweetdeck works unlikely to be hardware
    , but worth a try.

    Has she tried disabling( temporarily) all firewall and AV software ?
     
    robert, Dec 29, 2009
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.