CMS problem with ftp

Discussion in 'Cisco' started by marcelo, May 25, 2005.

  1. marcelo

    marcelo Guest

    Hi,
    I have the CMS module on my 6509 with sup1/msfc2. My problem is easy:
    all works (http, smtp, pop3, ...), except ftp.

    a easy example:

    I have a server on ipA. And I want to load balance ipB to ipA.

    I connect to ipA to ftp service (ftp works):
    # ncftp ipA
    ncftp / > ls -al
    [...]
    ncftp / > pas
    passive off
    ncftp / > ls -al
    [...]
    ncftp / > pas
    passive on
    ncftp / > ls -al
    [...]

    So, it works.

    Now I want to use CMS to load balance ipB to ipA:
    # ssh [email protected]
    # ifconfig lo:0 ipB netmask 255.255.255.255

    then:
    # conf t
    module ContentSwitchingModule 3
    vlan XXX client
    ip address ipC 255.255.255.0
    vlan YYY server
    ip address ipD 255.255.255.0
    probe ICMP icmp
    interval 30
    retries 2
    failed 60
    receive 20
    serverfarm TEST_WWW
    no nat server
    no nat client
    real ipA
    inservice
    probe ICMP
    vserver TEST_WWW
    virtual ipB any
    serverfarm TEST_WWW
    persistent rebalance
    inservice
    end

    I can ping ipB, I can use http, smtp, pop3 on ipB but:
    # ncftp ipB
    ncftp / > pas
    passive on
    ncftp / > ls -al
    [...]
    ncftp / > pas
    passive off
    ncftp / > ls
    List failed.

    I have no firewall.

    Worst:

    conf t
    mod con 3
    vserver TEST_WWW
    no in
    virtual ipB tcp ftp service ftp
    in

    and now, nothing works !

    # ncftp ipB
    NcFTP 3.1.5 (Oct 13, 2002) by Mike Gleason ().
    Connecting to ipB...
    # telnet ipB 21
    Trying ipB...
    Connected to ipB.
    Escape character is '^]'.
    ^]
    telnet> q
    Connection closed.
    #

    Any idea ?

    Thanks in advance
    Marcelo


    #sh mod
    Mod Ports Card Type Model Serial No.
    --- ----- -------------------------------------- ------------------ -----------
    1 2 Cat 6k sup 1 Enhanced QoS (Active) WS-X6K-SUP1A-2GE XXXXXXXXXXX
    2 8 8 port 1000mb ethernet WS-X6408-GBIC XXXXXXXXXXX
    3 0 SLB Application Processor Complex WS-X6066-SLB-APC XXXXXXXXXXX

    Mod MAC addresses Hw Fw Sw Status
    --- ---------------------------------- ------ ------------ ------------ -------
    1 0002.fcbc.8f78 to 0002.fcbc.8f79 7.0 5.3(1) 12.1(22)E2 Ok
    2 0030.a338.a638 to 0030.a338.a63f 2.3 4.2(0.24)VAI 8.3(0.111)TF Ok
    3 0011.5ceb.5e5a to 0011.5ceb.5e61 1.7 4.1(1) Ok

    Mod Sub-Module Model Serial Hw Status
    --- --------------------------- --------------- --------------- ------- -------
    1 Policy Feature Card WS-F6K-PFC SAD05050906 1.1 Ok
    1 Cat6k MSFC 2 daughterboard WS-F6K-MSFC2 SAD05050KLM 1.2 Ok

    Mod Online Diag Status
    --- -------------------
     
    marcelo, May 25, 2005
    #1
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.