cisco 5510

Discussion in 'Cisco' started by tarawneh, Apr 13, 2009.

  1. tarawneh

    tarawneh

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi all

    I have a problem when trying to connect VPN to my network i can connect, i take IP address from the same range of my local network, but the problem is when try to use a resource from the network, sometimes i can and sometimes can't, i dont know why?
     
    tarawneh, Apr 13, 2009
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. michikrall@hotmail.com

    Cisco 871 + ASA 5510 Quality of Service Config

    michikrall@hotmail.com, Apr 13, 2006, in forum: Cisco
    Replies:
    3
    Views:
    6,306
  2. recvfrom
    Replies:
    3
    Views:
    5,780
    Darren Green
    Jul 21, 2006
  3. Simon

    Cisco ASA 5510

    Simon, Sep 26, 2006, in forum: Cisco
    Replies:
    0
    Views:
    1,760
    Simon
    Sep 26, 2006
  4. Snguyen
    Replies:
    0
    Views:
    7,803
    Snguyen
    Oct 6, 2006
  5. WabukiSensei
    Replies:
    4
    Views:
    53,411
    WabukiSensei
    Dec 6, 2006
  6. WabukiSensei
    Replies:
    0
    Views:
    3,322
    WabukiSensei
    Dec 1, 2006
  7. ttripp@magnoliamanor.com

    Enabling man0/0 on Cisco ASA 5510 causes routing loops

    ttripp@magnoliamanor.com, Aug 24, 2007, in forum: Cisco
    Replies:
    1
    Views:
    1,036
    JBDanford@gmail.com
    Oct 18, 2007
  8. andypatterson24
    Replies:
    2
    Views:
    3,532
    andypatterson24
    Apr 25, 2008
Loading...