Can't see some machines

Discussion in 'Wireless Networking' started by Wards, May 21, 2005.

  1. Wards

    Wards Guest

    I had to turn off my Origo 8210 wireless router overnight..
    When it was turned back on all the setting were lost..
    Originally I had another machine connected to the router using a ethernet
    cable, however as this is now unavailable I used my laptop to program the
    router this time round.
    All is fine except I can no longer access two of the three other machines on
    the wireless network. I can see them, I can ping them, however if I try to
    see what is on the drives I receive a message to say it is not accessable
    and I do not have the required permission.
    My question is why is this happening? why 2 out of 3? and what can I do to
    fix it please. All the machines are running XP PRO except my laptop which
    has XP Home..
    They were all working fine before I turned off the router.
    Many thanks in advance

    Wards
     
    Wards, May 21, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. Have you rebooted the two PCs in question?
     
    Cari \(MS-MVP\), May 22, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. Wards

    Wards Guest

    Yes I have Cari, I have also re-done the shared folder on one of them to see
    if that made any difference.

    Wards
     
    Wards, May 22, 2005
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.