can´t create a restore point in WinME

Discussion in 'Computer Support' started by sdsa, Sep 3, 2004.

  1. sdsa

    sdsa Guest

    Hi
    My system Restore in Win Me doesn´t work! This means it isn´t creating
    "restoring points" for ever alterations I could have done in my computer.
    Please could someone tell me how to fix that?

    That Os is part of a partotion I did in a 40GB hard disk. At another
    partition I have WinXP. It works perfectly

    thanks
     
    sdsa, Sep 3, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. Is your hdd partition getting full? Open up system restore check settings
    for disk space allocation for saving restore data
    "sdsa" <> wrote in message
    news:c43_c.26489$...
    > Hi
    > My system Restore in Win Me doesn´t work! This means it isn´t creating
    > "restoring points" for ever alterations I could have done in my computer.
    > Please could someone tell me how to fix that?
    >
    > That Os is part of a partotion I did in a 40GB hard disk. At another
    > partition I have WinXP. It works perfectly
    >
    > thanks
    >
    >
     
    Adrian Banbury, Sep 3, 2004
    #2
    1. Advertisements

  3. sdsa

    Parko Guest

    Re: =?iso-8859-1?b?Y2FutHQ=?= create a restore point in WinME

    On Fri, 03 Sep 2004 14:52:53 -0400, sdsa wrote:

    > My system Restore in Win Me doesn´t work!

    Yup, I believe that sez it all.
    --
    Parko
    Registered Linux User #339345
    And now for something completely different...
    http://forums.invisionpower.com/lofiversion/index.php/t118788.html
     
    Parko, Sep 3, 2004
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.