Backup Exec 9.1: The Backup Exec job engine system service is not responding

Discussion in 'Computer Support' started by Christian Falch, Jun 22, 2004.

  1. When a scheduled jo is supposed to start, the job engine stops, and i
    get this error message:

    Error category : Job ErrorsError : a00081d9 - The
    Backup Exec job engine system service is not responding.

    I have searched the Veritas support pages but can't find anything
    there...

    Can anyone help me..??

    Regards

    Falch
     
    Christian Falch, Jun 22, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. Christian Falch

    Toolman Tim Guest

    "Christian Falch" <> wrote in message
    news:
    > > When a scheduled jo is supposed to start, the job engine stops, and
    > > i get this error message:
    > >
    > > Error category : Job ErrorsError : a00081d9 - The
    > > Backup Exec job engine system service is not responding.
    > >
    > > I have searched the Veritas support pages but can't find anything
    > > there...
    > >
    > > Can anyone help me..??
    > >
    > > Regards
    > >
    > > Falch


    Are you using this on a server? You might have better luck with newsgroups
    that fall into that category...

    --
    "If there are no dogs in Heaven, then when I die, I want to go where
    THEY went." ~Will Rogers~
     
    Toolman Tim, Jun 23, 2004
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.