Xtra Server Quake3 Connection

Discussion in 'NZ Computing' started by Jeff, Mar 5, 2006.

  1. Jeff

    Jeff Guest

    Trying to connect to one of the xtra servers and am getting an error "User
    Interface is version 4, expected 3".

    Google has plenty of hits on the error and I have tried 3 different fixes so
    far. Does anyone know of a FAQ I can refer to. I am happy to work thru a
    checklist.

    Has anyone any knowledge of this specific error please?

    WinXP
    Q3 with latest point release.
    A version swtcher
    Several mods.
    Not sure whether ports need to be opened on the router but TCP 11120 and UDP
    27660 opened just in case.

    TIA
     
    Jeff, Mar 5, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. cowboyz
    Replies:
    14
    Views:
    1,042
    Lennier
    Nov 21, 2003
  2. Justin Sim

    Lucent AMR softmodem slow connection to xtra

    Justin Sim, Jan 9, 2004, in forum: NZ Computing
    Replies:
    2
    Views:
    423
    Justin Sim
    Jan 9, 2004
  3. Timothy Miller

    warning - Telecom/Xtra Connection charge

    Timothy Miller, Oct 18, 2004, in forum: NZ Computing
    Replies:
    5
    Views:
    503
    Lawrence D'Oliveiro
    Oct 20, 2004
  4. Gordy

    Xtra and free ADSL connection?

    Gordy, Nov 9, 2004, in forum: NZ Computing
    Replies:
    1
    Views:
    309
    ~misfit~
    Nov 10, 2004
  5. canon paora
    Replies:
    7
    Views:
    362
    Lawrence D'Oliveiro
    Nov 21, 2006
Loading...

Share This Page