X-Lite V3 behind NAT

Discussion in 'UK VOIP' started by Jon Farmer, Jun 12, 2006.

  1. Jon Farmer

    Jon Farmer Guest

    Hi

    I am finding that some of my users are getting dropped calls when behind
    NAT using the new version of X-Lite. It is the same behaviour you see if
    you set Send Audio When Silent to No in the older versions. As this
    option doesn't exist in the new version does anyone know a fix?

    Regards

    Jon
     
    Jon Farmer, Jun 12, 2006
    #1
    1. Advertising

  2. Jon Farmer

    Guest

    I have found X-Lite V2 to be very robust getting through firewalls
    (unlike SJPhone). But I can't get V3 to work behind Win2k SBS ISA
    system. V2 on the same PC with what appears to be the same config works
    OK.

    Anybody else sharing this problem or solved it?

    Stuart
     
    , Jun 14, 2006
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Michael Gorsuch

    Pix-to-Pix VPN - BOTH BOXES BEHIND NAT!!!

    Michael Gorsuch, Oct 23, 2003, in forum: Cisco
    Replies:
    1
    Views:
    1,658
    Walter Roberson
    Oct 24, 2003
  2. Corbin O'Reilly
    Replies:
    2
    Views:
    3,191
    Corbin O'Reilly
    May 26, 2004
  3. Jose
    Replies:
    3
    Views:
    1,951
  4. Adam Julius
    Replies:
    2
    Views:
    845
    Gordon Laubach
    Dec 28, 2003
  5. Hans Greiner

    X-Lite 3.0 behind Fritz!box dsl-router

    Hans Greiner, Jan 28, 2007, in forum: UK VOIP
    Replies:
    2
    Views:
    1,250
    Hans Greiner
    Jan 28, 2007
Loading...

Share This Page