WWW Service in IIS not starting

Discussion in 'MCSD' started by Kamal Ahmed, Jul 15, 2004.

  1. Kamal Ahmed

    Kamal Ahmed Guest

    Hi,
    I have win2k installed with IIS. but it gives error of 1427 (Authentication
    Service not started). I Re-Installed IIS but same prob.
    Any solution will be appreciated
    Kamal Ahmed, Jul 15, 2004
    #1
    1. Advertising

  2. Kamal Ahmed

    Guest Guest

    Is your client firewall (ex. ZoneAlarm) blocking? Also, check for IIS
    related messages in the event logs.

    "Kamal Ahmed" <> wrote in message
    news:#...
    > Hi,
    > I have win2k installed with IIS. but it gives error of 1427

    (Authentication
    > Service not started). I Re-Installed IIS but same prob.
    > Any solution will be appreciated
    >
    >
    Guest, Jul 16, 2004
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?SmFtZXM=?=

    Wireless Zero Configuration service not starting

    =?Utf-8?B?SmFtZXM=?=, Nov 2, 2004, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    1
    Views:
    2,240
    Jeroen van Bemmel
    Nov 3, 2004
  2. =?Utf-8?B?SSBuZWVkIGhlbHA=?=

    Wireless Zero Configuration service not starting.

    =?Utf-8?B?SSBuZWVkIGhlbHA=?=, Nov 5, 2004, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    13
    Views:
    23,761
    Bob Peel, MVP
    Nov 7, 2004
  3. moe_rodrigue

    IIS 6.0 win2003, IIS users

    moe_rodrigue, Apr 1, 2004, in forum: MCSE
    Replies:
    1
    Views:
    1,046
    MikeF
    Apr 1, 2004
  4. Replies:
    1
    Views:
    458
    Roger Näf
    Nov 23, 2005
  5. Galpersonal
    Replies:
    8
    Views:
    1,013
    universal4
    Aug 13, 2006
Loading...

Share This Page