wpa

Discussion in 'Wireless Networking' started by =?Utf-8?B?TWlja2V5?=, Sep 19, 2005.

  1. I am using a Toshiba laptop with XPMCE2005. I can connect wirelessly with no
    security or with WEP, but it is never assigned an IP address with WPA. My
    IPAQ and another computer both signed onto my network.

    I have an MN700 base station from Microsoft ( I have also tried a Belkin
    base station) and the Intel 2200BG card in the laptop.

    MN700 hardware version is 00.00.00.0004 (firmware, etc is up to date per
    updater)
    2200bg firmware is 4.1.3

    Any ideas on the possible problems preventing WPA connections with this
    computer?
    =?Utf-8?B?TWlja2V5?=, Sep 19, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. R.H.
    Replies:
    0
    Views:
    5,131
  2. hax3
    Replies:
    10
    Views:
    4,759
  3. Dave Cox

    WPA-PSK & WPA

    Dave Cox, Feb 12, 2006, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    4
    Views:
    682
    Dave Cox
    Feb 15, 2006
  4. Mike Webb

    WPA PSK vs WPA Personal (D-Link products)

    Mike Webb, Feb 12, 2008, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    6
    Views:
    14,258
    Mike Webb
    Feb 13, 2008
  5. b_rizza
    Replies:
    0
    Views:
    4,505
    b_rizza
    May 21, 2010
Loading...

Share This Page