wireless

Discussion in 'Wireless Networking' started by rameshwaric, Aug 18, 2006.

  1. rameshwaric

    rameshwaric Guest

    I am trying to connect to the wireless network from my laptop. The
    wireless network connected icon appears on the bottom right panel but
    none of the webpages are loading in the windows internet explorer. What
    could be the problem. Thanks!
    rameshwaric, Aug 18, 2006
    #1
    1. Advertising

  2. rameshwaric

    Malke Guest

    rameshwaric wrote:

    > I am trying to connect to the wireless network from my laptop. The
    > wireless network connected icon appears on the bottom right panel but
    > none of the webpages are loading in the windows internet explorer. What
    > could be the problem. Thanks!


    We don't have enough information to give you focused troubleshooting. Here
    are some links - read over the information and you will undoubtedly see
    what you are missing.

    Wireless - Basic Configuration - http://www.ezlan.net/Wireless_Config.html
    Wireless - Basic Security - http://www.ezlan.net/Wireless_Security.html
    My New Wireless does not work - http://www.ezlan.net/wireless.html

    Malke
    --
    MS-MVP Windows Shell/User
    Elephant Boy Computers
    www.elephantboycomputers.com
    "Don't Panic"
    Malke, Aug 18, 2006
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. John
    Replies:
    2
    Views:
    2,192
  2. Chris
    Replies:
    1
    Views:
    1,974
    Jerold Schulman
    Jul 7, 2004
  3. Barb Bowman [MVP-Windows]

    Re: MN-500 Wireless Base Station and MN-510 Wireless Adapter

    Barb Bowman [MVP-Windows], Aug 4, 2004, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    0
    Views:
    1,960
    Barb Bowman [MVP-Windows]
    Aug 4, 2004
  4. =?Utf-8?B?UmFqYW4=?=

    DELL WIRELESS 1350 INTERNAL WIRELESS (802.11 b/g) PROBLEMS!

    =?Utf-8?B?UmFqYW4=?=, Aug 21, 2004, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    0
    Views:
    1,446
    =?Utf-8?B?UmFqYW4=?=
    Aug 21, 2004
  5. Mark
    Replies:
    0
    Views:
    2,057
Loading...

Share This Page