wireless probs and domains

Discussion in 'Wireless Networking' started by =?Utf-8?B?czNhbiB1aw==?=, Dec 19, 2005.

  1. hello there,
    anyone know how to get wireless connection established before a login as its
    giving me a headache regarding roaming profiles. I can't sem to find any info
    on net about it. surely this is a common gripe
    thanks in advance
    sean
    =?Utf-8?B?czNhbiB1aw==?=, Dec 19, 2005
    #1
    1. Advertising

  2. =?Utf-8?B?czNhbiB1aw==?=

    Frankster Guest

    Wireless connectivity has nothing to do with roaming profiles. You either
    have connectivity or you don't. Wired or wireless is irrelevant.

    -Frank

    "s3an uk" <s3an > wrote in message
    news:D...
    > hello there,
    > anyone know how to get wireless connection established before a login as
    > its
    > giving me a headache regarding roaming profiles. I can't sem to find any
    > info
    > on net about it. surely this is a common gripe
    > thanks in advance
    > sean
    >
    >
    >
    >
    >
    >
    >
    Frankster, Dec 20, 2005
    #2
    1. Advertising

  3. the client has to communicate with the DC to look for a roaming profile
    immediatley after logon screen. wireless zero config doesnt seem to establish
    the connection until windows has loaded.which is why m getting an error.
    any help would be great thanks

    sean




    "Frankster" wrote:

    > Wireless connectivity has nothing to do with roaming profiles. You either
    > have connectivity or you don't. Wired or wireless is irrelevant.
    >
    > -Frank
    >
    > "s3an uk" <s3an > wrote in message
    > news:D...
    > > hello there,
    > > anyone know how to get wireless connection established before a login as
    > > its
    > > giving me a headache regarding roaming profiles. I can't sem to find any
    > > info
    > > on net about it. surely this is a common gripe
    > > thanks in advance
    > > sean
    > >
    > >
    > >
    > >
    > >
    =?Utf-8?B?czNhbiB1aw==?=, Dec 20, 2005
    #3
  4. =?Utf-8?B?czNhbiB1aw==?=

    Frankster Guest

    Well, how you accomplish your wireless interface configuration would not
    affect how it communicates after configuration. What wireless devices do you
    have and how are they configured? What settings? Have you tried without
    zero config?

    -Frank

    "s3an uk" <> wrote in message
    news:...
    >
    > the client has to communicate with the DC to look for a roaming profile
    > immediatley after logon screen. wireless zero config doesnt seem to
    > establish
    > the connection until windows has loaded.which is why m getting an error.
    > any help would be great thanks
    >
    > sean
    >
    >
    >
    >
    > "Frankster" wrote:
    >
    >> Wireless connectivity has nothing to do with roaming profiles. You either
    >> have connectivity or you don't. Wired or wireless is irrelevant.
    >>
    >> -Frank
    >>
    >> "s3an uk" <s3an > wrote in message
    >> news:D...
    >> > hello there,
    >> > anyone know how to get wireless connection established before a login
    >> > as
    >> > its
    >> > giving me a headache regarding roaming profiles. I can't sem to find
    >> > any
    >> > info
    >> > on net about it. surely this is a common gripe
    >> > thanks in advance
    >> > sean
    >> >
    >> >
    >> >
    >> >
    >> >
    Frankster, Dec 20, 2005
    #4
  5. =?Utf-8?B?czNhbiB1aw==?=

    GTS Guest

    There have been many reports of this problem in news groups and elsewhere.
    It's very hardware and driver dependent and there is no generic solution.
    I've seen a few reports that Windows Zero config may occasionally work where
    the oem driver fails, or using a different brand NIC might work. See
    http://www.cwnp.com/phpBB2/viewtopic.php?p=2970 for one such discussion.
    --

    "s3an uk" <s3an > wrote in message
    news:D...
    > hello there,
    > anyone know how to get wireless connection established before a login as
    > its
    > giving me a headache regarding roaming profiles. I can't sem to find any
    > info
    > on net about it. surely this is a common gripe
    > thanks in advance
    > sean
    >
    >
    >
    >
    >
    >
    >
    GTS, Dec 20, 2005
    #5
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. ec
    Replies:
    2
    Views:
    438
    Barry Margolin
    May 26, 2004
  2. Andrew != andrew

    net use and dos printing across domains

    Andrew != andrew, Jul 12, 2003, in forum: MCSE
    Replies:
    1
    Views:
    8,606
    licknlabia
    Jul 12, 2003
  3. =?Utf-8?B?Tmljaw==?=

    ATI Graphics probs, DVICO FUSION DUAL DGITAL probs, and X64

    =?Utf-8?B?Tmljaw==?=, Jan 9, 2006, in forum: Windows 64bit
    Replies:
    0
    Views:
    706
    =?Utf-8?B?Tmljaw==?=
    Jan 9, 2006
  4. Replies:
    2
    Views:
    639
    Matt nickerson
    Apr 10, 2007
  5. Richard M.

    Pix and Windows domains

    Richard M., May 14, 2007, in forum: Cisco
    Replies:
    0
    Views:
    292
    Richard M.
    May 14, 2007
Loading...

Share This Page