wireless problems

Discussion in 'Wireless Networking' started by =?Utf-8?B?YWtlcnNoYTY5?=, Aug 12, 2005.

  1. hi can anyone help me iv got a bt voyger 1060 wireless laptop adaptor and a
    sumevision we3400 wlan broadband router iv installed and configured both
    product i can connect to the router im sending to the internet but im not
    recieving i cant seem to get it to work if you have any ideas on this subject
    please let me know thak you.
    akersha69
     
    =?Utf-8?B?YWtlcnNoYTY5?=, Aug 12, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Harrison Midkiff

    Re: Wireless Problems Using IAS

    Harrison Midkiff, Jun 26, 2004, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    1
    Views:
    1,378
    peter
    Jun 28, 2004
  2. =?Utf-8?B?bWFuam9z?=

    problems with windows XP and verizon wireless

    =?Utf-8?B?bWFuam9z?=, Jul 25, 2004, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    2
    Views:
    1,875
    rmeusborn
    Sep 6, 2006
  3. =?Utf-8?B?UmFqYW4=?=

    DELL WIRELESS 1350 INTERNAL WIRELESS (802.11 b/g) PROBLEMS!

    =?Utf-8?B?UmFqYW4=?=, Aug 21, 2004, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    0
    Views:
    1,495
    =?Utf-8?B?UmFqYW4=?=
    Aug 21, 2004
  4. Mark
    Replies:
    0
    Views:
    2,222
  5. Harold Potter

    Re: sound problems and modem problems

    Harold Potter, Dec 3, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    5
    Views:
    810
    Patrick
    Dec 4, 2003
Loading...

Share This Page