wireless problems before install SP2

Discussion in 'Wireless Networking' started by _ C l a u d i n h o _, Oct 31, 2004.

  1. I'm having problem specifly with a HTTP protocol, the symptoms:

    - Images JPG load bad (load 50% good and 50% bad , I can see that).
    - Files(>1MB) download are corrupted, (crc error in a zip rar, or corrupted)
    - When I try find somthing in google , sometime I see only just character
    like "·$%&/("
    - WEP encrypted wireless don't work
    - Web WindowsUpdate don't work
    etc...


    This problem only ocurred when wirless is active. the connection direct
    using wire , all is fine...

    The browser Iexplore is fine too, because I experimented same problem with a
    Mozilla FireFox

    no have virus in my laptop (clean install , first SO Xp->updates SP1 and
    update Sp2), I installed SO 2 time , for secure,but this ocurred two time
    !!!


    please help!!!!:..
     
    _ C l a u d i n h o _, Oct 31, 2004
    #1
    1. Advertising

  2. Re: wireless problems after install SP2

    narf!!!!!..... is AFTER install SP2


    this is the problem when I search in google or altavista

    b0d Ì\msÛ6þzTþ47Ns©%Q¯-ÜÆ¿)Qs8ªí¤Ion2
    I¬I,HËÊdnîÜLûñþFúOî-Ü.R¯¦(.ÖùClY¢?Åb÷ÙgØèí×sÆÎz"ÐÔjµÑ0͵²Ñì"Y£\{Qsèý%>ÿ}YûÌ
    ^'ÀÆü¸°eRÖôåàoÉÐ ¨Å%©Ê8)¨-?z 6BÁÝo?~X)Së £¼'~ÞKN|ªHÈwð"±[VÂf¨¦|²
    ,ûúàG_?ÆAÂô§Bºk>,KÞS&wK@_=rY²À%lG©ôo~j«ZOçäiyÏjµö¬J¡nTk.Z¯×+ôöjVZÍZÕ
    åþzÙ|¤«è¨Àw!rº<" ?N¢'fÂ>wC~óx·ü½zsèT÷Éߢ 20~ò«bÖ'¼ë¢¶.")UÀY]ÐSü:ÒÏw?5>5£b
    =üzÍ,âÄß<??<Å¢úä"ô}.f'×>SÃ~c0 fM+T ;Y_'~`Íí mIª?Ä"¤:
    uýæo¥@H¥~.(¢5ïq ÁÆû¥©EB\L Qv¿÷á¤Uk÷ªÁ§_^ìoÕ6¿_IkN½¨PÔ¿þ£L«pû'&
    üãSÁЭí®è «£|$µ´a@*¢4ïÇ'Ú½=`C7¯>?ü AÙ57`æÐcEn©×Ü)lïÆ?7J.µ=Xsd·
    dÑ.%fÔ êñÖÃ$ 8iëò6`?¶G^ÅB|.ÏlY7ÐÒ½CÌ)˨k <:¨ع$]ÁûLJµ'ò¿ÿú7Bì%¨ãO"1X,mß<èôÉ~?¬~
    é5¢&Åg´*ÔWFv0Ä?DÛ"öñ§íÁ*g¾×FÏeûH-md¬f)«d¬Ö6AƺÑ꼨ücçp2n`[ÿ'ÄÛ@Òu¬4²c7a¯Àøåråi5%¤[E<?Ì,MUÀ¦V"\o¦8ÁÝKºü÷5Þo½n·;ÇÃ-±¢TÉ=<oZ¶*O§ÀJ¹Ø(Nr[06Kx2åǤC,î=ú[µõC¡??Ñ]H\,zÔéá}
    Uæâëñw?AL2 ÒÁñÐ3@Ç +,hmíç×Ã÷f
    þºób?}Z­øxºë8o*å`nxf>á©þ9pl<5j¥,ÎZg}=Ozs-ÝmÔ¿EÐûì.-oôí,*>³ó]ô'fÂ,ä`
    h2bZC®<Ð71.Y­":f¨}S:. »'ïaÌÇÊk(Ø´¾ñ.¹
    ð¾EǤºK*?QfM^wéU2TP6hc¨íêz}+ç÷÷³!¤¸qÀé&Áþí'°d¬-yoz¢cU-¾Ýó<<þ9Õ×J@*)
     
    _ C l a u d i n h o _, Oct 31, 2004
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?TWVsenk=?=

    Problems with network after SP2 Install

    =?Utf-8?B?TWVsenk=?=, Mar 28, 2005, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    1
    Views:
    580
    =?Utf-8?B?RG9u?=
    Mar 31, 2005
  2. =?Utf-8?B?c2x1ZGxvdw==?=

    barcode scanners worked before SP2

    =?Utf-8?B?c2x1ZGxvdw==?=, Aug 23, 2005, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    1
    Views:
    424
  3. matt r

    Before Sunset & Before Sunrise

    matt r, Nov 24, 2004, in forum: DVD Video
    Replies:
    2
    Views:
    584
    matt r
    Nov 25, 2004
  4. DayBreak
    Replies:
    3
    Views:
    474
    Plato
    Jul 30, 2006
  5. Luc Henrot
    Replies:
    3
    Views:
    505
    Carlos
    Jun 20, 2008
Loading...

Share This Page