Wireless Network Issue

Discussion in 'Wireless Networking' started by =?Utf-8?B?VG9vbFB1bms=?=, Nov 17, 2005.

  1. DSL Modem (NAT w/Ports Forwarded), Linksys Router, Main Desktop Connected Via
    Cable (Windows XP Home SP2), Secondary Desktop Connected Via Cable (Windows
    XP Pro SP2), Notebook PC Conected Via Wireless Signal (Windows XP Media
    Center Ed. SP2)/ I have no third party Firewalls and Windows Firewall is
    turned OFF on all PC's.

    I had my wireless network crash about a week ago, before that it worked
    flawlessly for almost a year. I got everything all set back up, settings all
    reset back the same way Linksys had me set them.

    Here is the problem, from all PC's I can connect to the network and use the
    internet no problem. I can view all of the PC's on my network, from all PC's.
    The problem is File Access/Sharing between the PC's. There are no File access
    problems between the Main Desktop and the Secondary Desktop and there are no
    access problems between the Notebok and the Secondary Desktop. I cannot
    access the Main Desktop or the Notebook from the Secondary Desktop. I cannot
    access the Main Desktop from the Notebook or or the other way around.

    When I try to access the Notebook from the Main Desktop or the Main Desktop
    from the Notebook this is waht I get:

    From Notebook:"MSHOME" is not accessible. You might not have permission to
    use this network resource. Contact contact the administrator of this server
    to find out if you have access permissions. Access denied.

    From Main Desktop:"MSHOME" is not accessible. You might not have permission
    to use this network resource. Contact contact the administrator of this
    server to find out if you have access permissions. Your semaphore timeout
    session has expired (this part may be worded a little differently).

    I have tryed so many things it would be hard to list them so if I have
    already tried it I will let you know but so far I have had no changes.

    I have also realized that this problem is also keeping my forwarded ports
    from actually being forwarded. It is also killing my conection speeds. If I
    am just downloading a regular file off a site I can no longer access web
    pages. There ic also a new icon in my Network Connections window titled
    Default Gateway. Underneath Default Gateway it says Internet Connection and
    is displayed as Disabled but I have no internet connection problems other
    then the ports I need are not being forwarded.

    Any help is much appreciated, Thank You.
     
    =?Utf-8?B?VG9vbFB1bms=?=, Nov 17, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?SmFtZXM=?=

    Deleting a "Wireless network" created with the wireless network wi

    =?Utf-8?B?SmFtZXM=?=, Dec 13, 2005, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    2
    Views:
    4,267
    =?Utf-8?B?S2V2aW5S?=
    Feb 3, 2006
  2. Mark
    Replies:
    0
    Views:
    2,138
  3. Jordan
    Replies:
    1
    Views:
    872
    Pavel A.
    Nov 3, 2007
  4. PL
    Replies:
    1
    Views:
    612
    Todd H.
    Nov 15, 2007
  5. Rupert
    Replies:
    1
    Views:
    915
    Rupert
    May 9, 2004
Loading...

Share This Page