Windows Zero Configuration

Discussion in 'Wireless Networking' started by =?Utf-8?B?SGF5ZGVuIE1hcnNoYWxs?=, Apr 12, 2007.

  1. Hello , okay over the past year I have been using the Windows Zero
    Configuration to connect my linksys h200 @ home wireless adapter to my
    router (dlink)
    On the 3rd of april , the Windows Zero Configuration tab disappeared.
    I went to services and its started and automatic as normal...
    But in network connections theres nothing there.
    I restored to jan 27 and still nothing.
    All I did on 2nd april was browse websites and talk on msn messenger.
    I have tried everything ,
    I need help :(
    I have tried all the things on this website and others.. going to
    services.msc and control.exe and regedit.. and so on all this is the way its
    always been and the way people are telling me to set it.
    Its all normal/
    My computer is running Windows XP Home Edition SP2
    Its Hewlett-Packard (Pavilion) , (Intel Celeron) cpu : 2.53GHz
    248 MB RAM
     
    =?Utf-8?B?SGF5ZGVuIE1hcnNoYWxs?=, Apr 12, 2007
    #1
    1. Advertising

  2. =?Utf-8?B?SGF5ZGVuIE1hcnNoYWxs?=

    BruceM Guest

    I suspect your linksys h200 has died. I'm not familiar with it so can't help
    further.
    Test it elsewhere is you can or re-install it.


    "Hayden Marshall" <Hayden > wrote in
    message news:...
    > Hello , okay over the past year I have been using the Windows Zero
    > Configuration to connect my linksys h200 @ home wireless adapter to my
    > router (dlink)
    > On the 3rd of april , the Windows Zero Configuration tab disappeared.
    > I went to services and its started and automatic as normal...
    > But in network connections theres nothing there.
    > I restored to jan 27 and still nothing.
    > All I did on 2nd april was browse websites and talk on msn messenger.
    > I have tried everything ,
    > I need help :(
    > I have tried all the things on this website and others.. going to
    > services.msc and control.exe and regedit.. and so on all this is the way
    > its
    > always been and the way people are telling me to set it.
    > Its all normal/
    > My computer is running Windows XP Home Edition SP2
    > Its Hewlett-Packard (Pavilion) , (Intel Celeron) cpu : 2.53GHz
    > 248 MB RAM
    >
     
    BruceM, Apr 13, 2007
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Xiaoguang Wang
    Replies:
    0
    Views:
    500
    Xiaoguang Wang
    Apr 1, 2005
  2. =?Utf-8?B?U2FuamVldg==?=

    windows wireless zero configuration service not available

    =?Utf-8?B?U2FuamVldg==?=, Jul 4, 2005, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    5
    Views:
    18,502
    Steve Winograd [MVP]
    Jul 6, 2005
  3. Jack \(MVP-Networking\).

    Re: Windows Zero Configuration Not Working

    Jack \(MVP-Networking\)., Apr 2, 2007, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    0
    Views:
    433
    Jack \(MVP-Networking\).
    Apr 2, 2007
  4. Thomas Creutz
    Replies:
    3
    Views:
    8,655
    ohadhawk
    Jan 6, 2010
  5. kim

    Wireless Zero Configuration for Windows XP

    kim, Dec 19, 2009, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    3
    Views:
    15,772
    Jack [MVP-Networking]
    Dec 19, 2009
Loading...

Share This Page