Windows XP x64 probably has bug in IPv6 Stack relating to ICMPv6.

Discussion in 'Windows 64bit' started by Skybuck Flying, Aug 29, 2008.

  1. Hello,

    I want to update my UDP Speed Test 3 to include ICMP reporters.

    The ICMPv4 Reporter for IPv4 is working fine.

    The ICMPv6 Reporter for IPv6 seems to malfunction:

    The situation is as follows:

    1. Family: AF_INET6
    2. Sock type: SOCK_RAW
    3. Protocol: IPPROTO_ICMPV6

    4. Any IPv6 Address or some specified address.

    5. Open Socket.
    6. Bind Socket.
    7. ReceiveFrom.

    Delphi/The Console suddenly prints:

    GetAdapterList: IP_UNIDIRECTIONAL_ADAPTER_ADDRESS resource failure= 8

    It seems this message is coming from some drivers or the IP stack itself ?!

    Other symptoms: GUI fails to redraw, response slowly, or doesn't react.

    (GUI+Console app)

    Bye,
    Skybuck.
     
    Skybuck Flying, Aug 29, 2008
    #1
    1. Advertising

  2. Hmm,

    Maybe I just had a gui bug :)

    So far the icmpv6 reporter doesn't seem to be working either.

    Me go look further into it.

    Bye,
    Skybuck.
     
    Skybuck Flying, Aug 29, 2008
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. P Renfree
    Replies:
    0
    Views:
    485
    P Renfree
    Sep 15, 2004
  2. Lutz Donnerhacke

    PIX IPv6 Failover bug

    Lutz Donnerhacke, Nov 10, 2005, in forum: Cisco
    Replies:
    5
    Views:
    832
    Lutz Donnerhacke
    Dec 21, 2005
  3. Marco Gonzalez
    Replies:
    3
    Views:
    556
  4. Marco Gonzalez
    Replies:
    1
    Views:
    747
  5. Skybuck Flying
    Replies:
    2
    Views:
    486
    Skybuck Flying
    Aug 29, 2008
Loading...

Share This Page