Windows 7 does not do a clean install

Discussion in 'Windows 64bit' started by Dujin Ayitoro, Jan 28, 2010.

  1. I have an AMD Quad core with 8 GB RAM, Two Hard drives (640 GB, and one TB Hitachi). I have WIndows Vista Home Premium installed on the 640 GB, but am having a difficult time reinstalling WIndows 7 Ultimate on either the 640 GB or the 1TB.
    After the installation gets to the "Expanding files" section and on to completing the installation, the machine reboots but all I see is a blank screen and am forced to start the process over again.
    SOmetimes after so much oercentage of expanding files I get an error code:0x800700003.

    Does anyone understand this problem?


    Submitted via EggHeadCafe - Software Developer Portal of Choice
    A Fast VBScript String Class for ASP Pages
    http://www.eggheadcafe.com/tutorial...1-c0c00fcb26e5/a-fast-vbscript-string-cl.aspx
    Dujin Ayitoro, Jan 28, 2010
    #1
    1. Advertising

  2. Try reducing your RAM to 2GB while installing.


    On 28/01/2010 01:21, Dujin Ayitoro wrote:
    > I have an AMD Quad core with 8 GB RAM, Two Hard drives (640 GB, and one TB Hitachi). I have WIndows Vista Home Premium installed on the 640 GB, but am having a difficult time reinstalling WIndows 7 Ultimate on either the 640 GB or the 1TB.
    > After the installation gets to the "Expanding files" section and on to completing the installation, the machine reboots but all I see is a blank screen and am forced to start the process over again.
    > SOmetimes after so much oercentage of expanding files I get an error code:0x800700003.
    >
    > Does anyone understand this problem?
    >
    >
    > Submitted via EggHeadCafe - Software Developer Portal of Choice
    > A Fast VBScript String Class for ASP Pages
    > http://www.eggheadcafe.com/tutorial...1-c0c00fcb26e5/a-fast-vbscript-string-cl.aspx
    Dominic Payer, Jan 28, 2010
    #2
    1. Advertising

  3. Dujin Ayitoro

    noaman Guest

    On Jan 28, 6:21 am, Dujin Ayitoro wrote:
    > I have an AMD Quad core with 8 GB RAM, Two Hard drives (640 GB, and one TB Hitachi). I have WIndows Vista Home Premium installed on the 640 GB, but am having a difficult time reinstalling WIndows 7 Ultimate on either the 640 GB or the 1TB.
    >  After the installation gets to the "Expanding files" section and on to completing the installation, the machine reboots but all I see is a blank screen and am forced to start the process over again.
    > SOmetimes after so much oercentage of expanding files I get an error code:0x800700003.
    >
    > Does anyone understand this problem?
    >
    > Submitted via EggHeadCafe - Software Developer Portal of Choice
    > A Fast VBScript String Class for ASP Pageshttp://www.eggheadcafe.com/tutorials/aspnet/cfd03155-0048-4c2f-b9c1-c...


    i knew it did not install your hard disk drivers for this u have to
    format the C: drive or the drive on which u want to install windows7
    should be formatted by windows7 tool......i think the problem may be
    solved
    noaman, Jan 28, 2010
    #3
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. baaab
    Replies:
    5
    Views:
    3,867
    Demmpa
    May 10, 2005
  2. Vinayak
    Replies:
    1
    Views:
    719
    Mumia W.
    Aug 14, 2006
  3. Noz
    Replies:
    3
    Views:
    388
  4. Jeff Strickland

    Re: Repair Install/Clean Install of Win XP?

    Jeff Strickland, Oct 27, 2010, in forum: Computer Information
    Replies:
    3
    Views:
    718
    Jeff Strickland
    Oct 30, 2010
  5. Ragnar

    Re: Repair Install/Clean Install of Win XP?

    Ragnar, Oct 27, 2010, in forum: Computer Information
    Replies:
    2
    Views:
    536
    Jeff Strickland
    Oct 29, 2010
Loading...

Share This Page