win 98 A device attached to the system is not functioning

Discussion in 'Computer Support' started by lovecraft, Dec 27, 2011.

  1. lovecraft

    lovecraft

    Joined:
    Dec 27, 2011
    Messages:
    3
    I have installed win98 in a PC. the PC has D-link wireless network PCI card. I have installed the D-link wireless card driver from its CD. in the device manager in recognized the card as it looks to me but when I click on the d-link icon on the desktop it gives me two messages

    1. The ANIOAPI.DLL file is linked to missing export
    MFC42.DLL

    2. A device attached to the system is not functioning

    I thought that the wireless card may be not attached to the PCI slot properly although the the power LED of the card is working. so I removed the card and attached it again. and still the problem remained I also tried another PCI slot but the problem remained. what do you think the problem is and how to solve it?
     
    lovecraft, Dec 27, 2011
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Silverstrand
    Replies:
    0
    Views:
    839
    Silverstrand
    Jan 3, 2006
  2. John Dalberg
    Replies:
    4
    Views:
    1,372
    Kraftee
    Jun 17, 2007
  3. =?Utf-8?B?VElDYXJzb24=?=

    Unknown Device in Device Manager - Microsoft ACPI-Compliant System

    =?Utf-8?B?VElDYXJzb24=?=, Sep 21, 2007, in forum: Windows 64bit
    Replies:
    3
    Views:
    7,106
    Terabass
    Nov 27, 2007
  4. Ian
    Replies:
    0
    Views:
    1,002
  5. Becky
    Replies:
    0
    Views:
    877
    Becky
    Dec 30, 2012
Loading...

Share This Page