WiFi doesn't work with LAN card in WINXP sp2

Discussion in 'Wireless Networking' started by =?Utf-8?B?RXVnZW5l?=, Apr 26, 2005.

  1. Hi!

    I've got a LAN card with parameters in my local area network: ip 10.0.20.48
    mask 255.255.255.0 gate 10.0.20.254

    and it works perfect, but when I try to install USB WiFi adapter (it's a
    Billionton device), everything crashes. The parameters I use for wireless
    network are: ip 192.168.0.1 mask 255.255.255.0 gate 10.0.20.48

    it works after first reboot together with LAN card, and I can share my
    vpn-internet connection. But after second reboot my LAN card doesn't work at
    all, and in device manager I see some problems with "TCP/IP protocol driver".

    I use WinXP SP2, what should I do?
    =?Utf-8?B?RXVnZW5l?=, Apr 26, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Tom
    Replies:
    3
    Views:
    1,558
    Carl DaVault [MSFT]
    Oct 20, 2004
  2. JR

    WAKE-on-LAN doesn't work

    JR, Jul 22, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    5
    Views:
    7,148
    Metaphoid
    Jul 24, 2003
  3. pcbutts1
    Replies:
    2
    Views:
    870
    pcbutts1
    Jul 26, 2005
  4. Replies:
    3
    Views:
    915
  5. Kue2
    Replies:
    10
    Views:
    1,190
    =?Utf-8?B?U3RldmU=?=
    Mar 17, 2007
Loading...

Share This Page