Why OE6 disconnect Bell Dial-Up during receiving mails

Discussion in 'Computer Support' started by Thaqalainnaqvi@gmail.com, Apr 23, 2006.

  1. Guest

    I have observed that OE6 disconnect dial-up during partial
    loading/receiving of e-mails.How can I fix it?
     
    , Apr 23, 2006
    #1
    1. Advertising

  2. dadiOH Guest

    <> wrote in message
    news:...
    > I have observed that OE6 disconnect dial-up during partial
    > loading/receiving of e-mails.How can I fix it?


    Turn off "Hang up after sending/receiving" on the "Connections" tab in
    "Options"


    --

    dadiOH
    ____________________________

    dadiOH's dandies v3.06...
    ....a help file of info about MP3s, recording from
    LP/cassette and tips & tricks on this and that.
    Get it at http://mysite.verizon.net/xico
     
    dadiOH, Apr 23, 2006
    #2
    1. Advertising

  3. Guest

    It is already unchecked on "Hang up after sending/receiving" .
     
    , Apr 24, 2006
    #3
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Steven Pilbeam
    Replies:
    0
    Views:
    463
    Steven Pilbeam
    Jun 29, 2003
  2. Scott

    OE6 and Receiving HTML

    Scott, Apr 24, 2004, in forum: Computer Support
    Replies:
    1
    Views:
    404
    one_red_eye
    Apr 24, 2004
  3. Thaqalain
    Replies:
    2
    Views:
    527
    Thaqalain
    Sep 28, 2005
  4. therebel

    packard bell screen during boot up

    therebel, Jan 15, 2006, in forum: Computer Information
    Replies:
    5
    Views:
    903
  5. Mike Sun
    Replies:
    4
    Views:
    841
    Mike Sun
    Dec 7, 2007
Loading...

Share This Page