When I turn on my PC, it works, works, works. Problem!

Discussion in 'Computer Information' started by Fogar, Jan 16, 2006.

  1. Fogar

    Fogar Guest

    Hi,
    from a little time my PC has a problem.
    When I turn on my PC and when appears the desktop, I cannot click on
    the icons because my PC works, works, works for more than 2 minutes.
    Then my PC works very well.
    The problem is only when I turn on it.
    I have just used some software for fixing problems in my OS (Win XP
    Pro). For example I have used System Mechanic Professional 6 and
    xp-AntiSpy. In xp-AntiSpy I have configured the OS with "Recommended".
    I have used PC-cillin online, Spyboat and Ad-Aware in safe mode
    but my problem is the same. What can I do, please?
    thanks for some info.


    bye Fogar
    Fogar, Jan 16, 2006
    #1
    1. Advertising

  2. Fogar

    Erick Guest

    Sounds like you have entirely too muchr unning at startup. Try disabling a
    few things in MSconfig.


    "Fogar" <> wrote in message
    news:...
    > Hi,
    > from a little time my PC has a problem.
    > When I turn on my PC and when appears the desktop, I cannot click on
    > the icons because my PC works, works, works for more than 2 minutes.
    > Then my PC works very well.
    > The problem is only when I turn on it.
    > I have just used some software for fixing problems in my OS (Win XP
    > Pro). For example I have used System Mechanic Professional 6 and
    > xp-AntiSpy. In xp-AntiSpy I have configured the OS with "Recommended".
    > I have used PC-cillin online, Spyboat and Ad-Aware in safe mode
    > but my problem is the same. What can I do, please?
    > thanks for some info.
    >
    >
    > bye Fogar
    Erick, Jan 17, 2006
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Jim Tiberio

    turn off problem.

    Jim Tiberio, Dec 17, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    2
    Views:
    427
  2. md
    Replies:
    1
    Views:
    7,984
    Tapioca
    Oct 13, 2004
  3. Robert Oliver

    Olympus D 490-Z won't turn on; common Olympus problem?

    Robert Oliver, Mar 1, 2004, in forum: Digital Photography
    Replies:
    9
    Views:
    12,106
    charmaine
    Feb 5, 2012
  4. Goro
    Replies:
    20
    Views:
    4,859
    Guest
    Feb 15, 2006
  5. Adriano
    Replies:
    1
    Views:
    915
    mark mandel
    Dec 15, 2003
Loading...

Share This Page