Weird message on port 80 on localhost

Discussion in 'Computer Information' started by Uplink, Aug 23, 2006.

  1. Uplink

    Uplink Guest

    Everytime I go to my IP address (209.157.69.70) on port 80 I get a
    message saying:

    Ooops.... Something broke! Please try again later.

    I don't run apache or any server software except for Adobe CS2 Version
    Cue, I'm not sure if that is what is running on port 80?

    I have recently formatted my hard drive so I do not think it's a virus
    or spyware.
    Uplink, Aug 23, 2006
    #1
    1. Advertising

  2. Uplink schreef:
    > Cue, I'm not sure if that is what is running on port 80?


    try netstat -b (in DOS) it will show the proces listening on the port
    Timo van Dort, Aug 23, 2006
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Scott
    Replies:
    1
    Views:
    8,868
    ScottF
    Aug 4, 2004
  2. John

    Localhost : Port Settings

    John, Oct 19, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    0
    Views:
    442
  3. Boomer

    Localhost / Port Settings

    Boomer, Oct 20, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    8
    Views:
    911
  4. Dave

    "Localhost"

    Dave, Feb 29, 2004, in forum: Computer Support
    Replies:
    6
    Views:
    909
    Blinky the Shark
    Feb 29, 2004
  5. Dave

    re: "Localhost"

    Dave, Feb 29, 2004, in forum: Computer Support
    Replies:
    5
    Views:
    540
    Brian H¹©
    Feb 29, 2004
Loading...

Share This Page