webservice client doesn't work properly

Discussion in 'MCSD' started by jacksu, Feb 24, 2004.

  1. jacksu

    jacksu Guest

    Sorry for posting this again. I tried some other senario,
    and found there is a fundamental issue about the
    webservice client.

    If there is "0x0d", "0x0a" at the end of the xml document,
    C# webservice client will fail.

    For example, Amazon webservice will fail with C#, but
    google works. With the same .NET framework.

    I tried to override some webservice system class, failed.
    Because the one which reports the error is not virtual
    class, so that can't override.

    That class name
    is "System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.Re
    adResponse"

    Is there any fixing on that?

    Any suggestion is welcome, thanks in advance.

    Jack
    jacksu, Feb 24, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Danilo Silva
    Replies:
    4
    Views:
    574
    Danilo Silva
    Oct 18, 2003
  2. Jen

    Stand By option doesn't work properly

    Jen, Sep 9, 2006, in forum: Computer Support
    Replies:
    0
    Views:
    509
  3. Dave
    Replies:
    16
    Views:
    1,831
    Meat Plow
    Nov 2, 2006
  4. mineola

    TB 2 "junk" doesn't work properly?

    mineola, Apr 26, 2007, in forum: Firefox
    Replies:
    5
    Views:
    577
    Leonidas Jones
    Apr 27, 2007
  5. Annu Pai
    Replies:
    11
    Views:
    739
    Annu Pai
    Mar 30, 2009
Loading...

Share This Page