VPN Client 3.6.3(Rel) "The user authentication application failed to start"

Discussion in 'Cisco' started by boz, Mar 2, 2004.

  1. boz

    boz Guest

    If this is not the right forum to post this question, please accept my
    apologies in advance.

    I have a situation where a W2ksp4 machine will sporadically (every 1
    to 5 weeks) reach a point where it's VPNCLIENT will no longer connect
    - I fail w/
    errorlevel 14 , "The user authentication application failed to start."
    The
    only methodology I have found yet to restore the system to operation
    is to
    uninstall / reinstall the VPN Client software repeatedly.

    Any and all advice /suggestions / pointers welcome.

    Thanks!
     
    boz, Mar 2, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Hardy

    honouring <link rel= tag

    Hardy, May 26, 2004, in forum: Firefox
    Replies:
    1
    Views:
    442
    Keith Bowes
    May 26, 2004
  2. robert
    Replies:
    0
    Views:
    1,146
    robert
    Feb 12, 2004
  3. Mark
    Replies:
    2
    Views:
    1,316
  4. GlenMorgan
    Replies:
    13
    Views:
    6,712
    Walter Roberson
    Feb 22, 2005
  5. ivan@netvision
    Replies:
    0
    Views:
    1,073
    ivan@netvision
    Aug 16, 2007
Loading...

Share This Page