Voipbuster - Again - audio issue

Discussion in 'UK VOIP' started by Someone, Oct 11, 2005.

  1. Someone

    Someone Guest

    I hope someone can help me out, not looking for a solution (would be nice)
    just a bit to understand more.
    I am using a PA1688 based SIP device

    Have it set up for what i think are all the settings for VOIPbusters.com
    I can make call, they can hear me no problem
    I can hear the message this call is 0 cents/minute
    But then nothing, the call is still active until I hang up

    The same thing happens with 18866.com but this did used to work until they
    ditched being proactive with being an open SIP system
    Tried using Stun,
    Tried with different codec G729 G711a/u without success

    I am guessing the server making the billing charges may not be the same as
    that used for the actual call and that the line is transfered

    any help appreciated
    Someone, Oct 11, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. NYC XYZ

    Again??? AGAIN????

    NYC XYZ, Apr 21, 2006, in forum: Firefox
    Replies:
    4
    Views:
    545
    NYC XYZ
    Apr 23, 2006
  2. Charlie
    Replies:
    4
    Views:
    594
    Charlie
    Jul 17, 2003
  3. Replies:
    7
    Views:
    985
    Stefan Kaniuk is a pillock
    Sep 6, 2005
  4. paul123
    Replies:
    8
    Views:
    556
    alexd
    Jan 27, 2006
  5. TommyC
    Replies:
    7
    Views:
    623
    Ken Weitzel
    May 31, 2004
Loading...

Share This Page