View -> Message Body As -> Plain Text?

Discussion in 'Firefox' started by lennart@kommunicera.umea.se, Aug 1, 2005.

  1. Guest

    Greetings, I am using Mozilla Thunderbird version 1.0.2 (20050317) on
    FC2. My problem is that eventhough I have marked View -> Message Body
    As -> Plain text, Thunderbird insists on showing ">" as a blue vertical
    line. Is it at all possible to get rid of this behaviour? If so, how?


    Thanx in advance
    /Lennart
    , Aug 1, 2005
    #1
    1. Advertising

  2. Roland Guest

    On 1-8-2005 20:30, wrote:

    > Greetings, I am using Mozilla Thunderbird version 1.0.2 (20050317) on
    > FC2. My problem is that eventhough I have marked View -> Message Body
    > As -> Plain text, Thunderbird insists on showing ">" as a blue vertical
    > line. Is it at all possible to get rid of this behaviour? If so, how?
    >
    >
    > Thanx in advance
    > /Lennart
    >

    See <http://kb.mozillazine.org/Quote_bars>
    --
    Regards,

    Roland de Ruiter
    ` ___ ___
    `/__/ w_/ /__/
    / \ /_/ / \
    Roland, Aug 1, 2005
    #2
    1. Advertising

  3. lelle Guest

    Roland wrote:
    > On 1-8-2005 20:30, wrote:
    >

    [...]
    > >

    > See <http://kb.mozillazine.org/Quote_bars>


    Excellent, thank you Roland


    /Lennart

    [...]
    lelle, Aug 2, 2005
    #3
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Chris Smith

    Thunderbird plain text wrapping

    Chris Smith, Jun 27, 2004, in forum: Firefox
    Replies:
    3
    Views:
    3,419
    Tony Raven
    Jul 2, 2004
  2. Z
    Replies:
    6
    Views:
    547
    Doug G
    Jun 22, 2005
  3. Robert11
    Replies:
    9
    Views:
    736
    Mitch
    Nov 28, 2005
  4. Dave
    Replies:
    8
    Views:
    903
    Blinky the Shark
    Dec 10, 2005
  5. Lindsay.Rollo@paradisedotnetdotnz

    test message only - no text in body

    Lindsay.Rollo@paradisedotnetdotnz, Feb 16, 2009, in forum: NZ Computing
    Replies:
    0
    Views:
    331
    Lindsay.Rollo@paradisedotnetdotnz
    Feb 16, 2009
Loading...

Share This Page