USB Wireless network adapter connect but doesn't receive any data

Discussion in 'Wireless Networking' started by rabii.mail@gmail.com, May 6, 2006.

  1. Guest

    Hello,

    I have Sagem 1500 (Access Point + Router + DSL..) with Sagem USB
    Wireless network adapter and it works fine. My friend's laptop connect
    also without any problem (I've configured my Access Point to allow his
    card).

    Recently, I've bought LINKSYS Wireless-G WUSB54G V4. After configuring
    it, it connect to my wireless network but doesn't receive any packet
    (ping 192.168.2.1 didn't work although my Sagem Usb card or my friends
    do that without any problem, I've also tried http://192.168.2.1 to
    connect to the administration app but it didn't work)

    Note : I've desactivated firewall in Sagem 1500 and in the laptop to
    wich I've connected the WUSB54G V4.

    Thanks for reply.
     
    , May 6, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?Y29yYWRv?=

    USB wireless adapter doesn't connect to my network

    =?Utf-8?B?Y29yYWRv?=, Apr 9, 2006, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    4
    Views:
    4,382
    =?Utf-8?B?Y29yYWRv?=
    Apr 10, 2006
  2. lostends
    Replies:
    0
    Views:
    1,401
    lostends
    Aug 14, 2006
  3. Networking Student
    Replies:
    4
    Views:
    1,342
    vreyesii
    Nov 16, 2006
  4. Replies:
    1
    Views:
    2,765
  5. john zeiss

    Network Adapter says its working but doesn't connect

    john zeiss, Jan 2, 2009, in forum: Computer Support
    Replies:
    28
    Views:
    2,815
    john zeiss
    Jan 12, 2009
Loading...

Share This Page