USB Network Cards and Logon Issues

Discussion in 'Wireless Networking' started by =?Utf-8?B?Qm9kaWU=?=, May 11, 2005.

  1. I've got an almost Identical setup to Rick; I'm running quite a few Delll SX
    280s with Dell USB wireless LAN cards. The problem I have is that the USB
    cards don't seem to kick in unlesss someone is logged into the machine; This
    means that a new user trying to access to the network from these machines
    generally get a domain not found message. However if I login locally, I can
    then access the network. In the interim, I'm having to take the machines to a
    fixed point, login as the users and add a script to the startup process
    Any ideas?
    =?Utf-8?B?Qm9kaWU=?=, May 11, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. CJH
    Replies:
    0
    Views:
    1,883
  2. Graham
    Replies:
    0
    Views:
    694
    Graham
    Jan 24, 2004
  3. Jimmy Dean

    Changed time and now can't logon to network!

    Jimmy Dean, Dec 9, 2005, in forum: Computer Support
    Replies:
    7
    Views:
    640
    Imran
    Dec 13, 2005
  4. =?Utf-8?B?ZG9taW51cw==?=

    Logon Issues

    =?Utf-8?B?ZG9taW51cw==?=, Feb 12, 2007, in forum: Windows 64bit
    Replies:
    2
    Views:
    397
    Agent86
    Feb 15, 2007
  5. Jeroen Wijnands

    Re: Events: Logon vs Account Logon

    Jeroen Wijnands, Mar 6, 2006, in forum: MCSA
    Replies:
    0
    Views:
    562
    Jeroen Wijnands
    Mar 6, 2006
Loading...

Share This Page