UPnP problems after hibernation.

Discussion in 'Windows 64bit' started by Mark Gillespie, Nov 19, 2005.

  1. Never had any problems with UPnP SSDP features in XP32, my router reports
    it's capabilites fine, and UPnP aware apps work a treat.

    However, have been having problems in x64, things work fine, but if I
    hiberate, and then resume, UPnP is not working. I have to reboot to sort
    things out.

    Anyone else seen this problem in x64?
     
    Mark Gillespie, Nov 19, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?R2VvcmdlSw==?=

    IP connection drops and needs repair after hibernation

    =?Utf-8?B?R2VvcmdlSw==?=, Mar 10, 2005, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    0
    Views:
    653
    =?Utf-8?B?R2VvcmdlSw==?=
    Mar 10, 2005
  2. psion

    Logon after hibernation with wrong password

    psion, Mar 7, 2005, in forum: Computer Support
    Replies:
    4
    Views:
    645
    psion
    Mar 7, 2005
  3. Jack \(MVP-Networking\).

    Re: Wireless Connection lost after hibernation

    Jack \(MVP-Networking\)., Dec 6, 2006, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    2
    Views:
    711
    Pavel A.
    Dec 9, 2006
  4. Pavel A.

    Re: Wireless Connection lost after hibernation

    Pavel A., Dec 6, 2006, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    1
    Views:
    531
    =?Utf-8?B?Sm9obg==?=
    Dec 8, 2006
  5. MidLevel
    Replies:
    1
    Views:
    572
    Barb Bowman
    Feb 4, 2008
Loading...

Share This Page