tacacs

Discussion in 'Cisco' started by Andrew Coaton, Feb 13, 2004.

  1. I have tacacs running using cisco secure and it works successfully on
    authenticating a 2600 router using version 12.2.
    However I have a problem with a CISCO 800 also on 12.2
    I have the config below but if I telnet to it I get no prompt and the
    session just sits there with a blank cursor.
    I have turned on debugging for tacacs and aaa and all I get is the following
    AAA/AUTHEN/LOGIN (00000005): Pick method list 'default'

    The cisco secure appears never to have been contacted as there are no
    entries in any log.
    I have even setup the router with same IP as the one that does work to rule
    out any config probs on cisco secure.
    Any ideas anyone.


    workstation1(config)#
    workstation1(config)#
    workstation1(config)#
    workstation1(config)#show run
    ^
    % Invalid input detected at '^' marker.

    workstation1(config)#^Z
    workstation1#s
    00:11:10: %SYS-5-CONFIG_I: Configured from console by consolehow run
    Building configuration...

    Current configuration : 692 bytes
    !
    version 12.2
    no service pad
    service timestamps debug uptime
    service timestamps log uptime
    no service password-encryption
    !
    hostname workstation1
    !
    aaa new-model
    !
    !
    aaa group server tacacs+ test
    !
    aaa authentication login default group test local
    aaa authentication enable default group tacacs+
    aaa session-id common
    enable password jake
    !
    username andrew password 0 jake
    !
    --More--
    00:11:14: %AAAA-3-BADREG: Illegal registry call.
    -Traceback= 1044F8 11BD34 108EA8 238144 2381A4 16FC90 14DF74 14E350 181534
    18161
    8 1720F4 18! 0
    ip subnet-zero
    !
    !
    !
    !
    interface Ethernet0
    ip address 10.0.0.4 255.255.255.0
    no cdp enable
    !
    interface BRI0
    no ip address
    shutdown
    no cdp enable
    !
    ip classless
    ip http server
    !
    !
    no cdp run
    tacacs-server host 10.0.0.2 key cisco single-connection
    !
    line con 0
    stopbits 1
    line vty 0 4
    password jake
    !
    !
    end

    workstation1#
    00:11:40: AAA/AUTHEN/LOGIN (00000005): Pick method list 'default'
     
    Andrew Coaton, Feb 13, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Oliver Schlosser

    tacacs+ snmp accouning

    Oliver Schlosser, Jul 6, 2003, in forum: Cisco
    Replies:
    1
    Views:
    2,845
  2. Aaron Leonard
    Replies:
    1
    Views:
    724
    iwolf
    Oct 17, 2003
  3. Manoj Kumar Reddy

    TACACS+ with my sql

    Manoj Kumar Reddy, Oct 16, 2003, in forum: Cisco
    Replies:
    0
    Views:
    10,532
    Manoj Kumar Reddy
    Oct 16, 2003
  4. Frank Beider
    Replies:
    3
    Views:
    5,776
    Doug McIntyre
    Oct 20, 2003
  5. Gary

    PIX and TACACS+

    Gary, Oct 21, 2003, in forum: Cisco
    Replies:
    1
    Views:
    686
    Walter Roberson
    Oct 21, 2003
Loading...

Share This Page