Strange errors on an ATM switch

Discussion in 'Cisco' started by pfisterfarm, Apr 23, 2008.

  1. pfisterfarm

    pfisterfarm Guest

    We've got an 8510 switch, which works OK for the most part, but some
    errors have been showing up in the log. They look like:

    ..Apr 20 12:00:56.536: %ATM-3-ILMIOPTIPOLLFAIL: Internal error (3) in
    ILMI OPTIPOLL module
    ..Apr 20 12:34:12.411: %ATM-4-ILMIKEEPALIVEFAIL: ILMI(ATM3/1/ima0):
    Restarting ATM signalling and ILMI. Keepalive failure detected.
    ..Apr 20 12:34:12.415: %ATM-5-ATMSOFTSTART: Restarting ATM signalling
    and ILMI on ATM3/1/ima0.
    ..Apr 20 12:34:12.475: %ATM-3-ILMIOPTIPOLLFAIL: Internal error (3) in
    ILMI OPTIPOLL module
    Apr 20 14:21:50.301: %ATM-3-ILMIOPTIPOLLFAIL: Internal error (3) in
    ILMI OPTIPOLL module
    Apr 20 14:31:00.529: %ATM-3-ILMIOPTIPOLLFAIL: Internal error (3) in
    ILMI OPTIPOL

    Is this something to be concerned about?

    Thanks!
     
    pfisterfarm, Apr 23, 2008
    #1
    1. Advertising

  2. pfisterfarm

    Merv Guest

    On Apr 23, 9:51 am, pfisterfarm <> wrote:
    > We've got an 8510 switch, which works OK for the most part, but some
    > errors have been showing up in the log. They look like:
    >
    > .Apr 20 12:00:56.536: %ATM-3-ILMIOPTIPOLLFAIL: Internal error (3) in
    > ILMI OPTIPOLL module
    > .Apr 20 12:34:12.411: %ATM-4-ILMIKEEPALIVEFAIL: ILMI(ATM3/1/ima0):
    > Restarting ATM signalling and ILMI. Keepalive failure detected.
    > .Apr 20 12:34:12.415: %ATM-5-ATMSOFTSTART: Restarting ATM signalling
    > and ILMI on ATM3/1/ima0.
    > .Apr 20 12:34:12.475: %ATM-3-ILMIOPTIPOLLFAIL: Internal error (3) in
    > ILMI OPTIPOLL module
    > Apr 20 14:21:50.301: %ATM-3-ILMIOPTIPOLLFAIL: Internal error (3) in
    > ILMI OPTIPOLL module
    > Apr 20 14:31:00.529: %ATM-3-ILMIOPTIPOLLFAIL: Internal error (3) in
    > ILMI OPTIPOL
    >
    > Is this something to be concerned about?
    >
    > Thanks!


    If you have Cisco SmartNet support contract for the switch, then open
    a case with the Cisco TAC
     
    Merv, Apr 23, 2008
    #2
    1. Advertising

  3. pfisterfarm

    Guest

    On 23 Apr, 16:51, Merv <> wrote:
    > On Apr 23, 9:51 am, pfisterfarm <> wrote:
    >
    >
    >
    >
    >
    > > We've got an 8510 switch,
    > > Is this something to be concerned about?


    Well it would worry me - having an 85xx. <g>
     
    , Apr 24, 2008
    #3
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. AM
    Replies:
    0
    Views:
    453
  2. hlep
    Replies:
    0
    Views:
    2,877
  3. rosario

    ATM-E1 4E1-IMA and AIM-ATM-4E1

    rosario, Jan 7, 2006, in forum: Cisco
    Replies:
    3
    Views:
    1,468
    Erik Tamminga
    Jan 7, 2006
  4. Bombay CCIE Study Group 2005
    Replies:
    0
    Views:
    439
    Bombay CCIE Study Group 2005
    Feb 12, 2006
  5. Jake Peters
    Replies:
    1
    Views:
    543
    Jake Peters
    Feb 12, 2006
Loading...

Share This Page