Startup Problem

Discussion in 'Computer Information' started by LPV, Mar 2, 2004.

  1. LPV

    LPV Guest

    Hi all,

    Have a startup problem (more of a "condition" than a problem) on a client's
    computer. Thought I'd see if any of you have any suggestions on how to fix.

    The computer had Win 2000 loaded. My client had someone remove Win 2000 and
    install Win XP Home. Now, when the computer is turned on, it goes through
    what
    looks like a normal bootup but then stops at a gray (not black) screen.
    Nothing on the screen but gray. Then, using the power button, we turn it
    off and turn it right back on. On this second startup it boots up and runs
    perfectly.

    Anyone have any ideas on what might be causing this situation? Any thoughts
    on how to fix?

    TIA

    Loren
    LPV, Mar 2, 2004
    #1
    1. Advertising

  2. LPV

    slick Guest

    This is kind of stating the obvious here, but try to reinstall the OS.

    -NHL
    "LPV" <> wrote in message
    news:...
    > Hi all,
    >
    > Have a startup problem (more of a "condition" than a problem) on a

    client's
    > computer. Thought I'd see if any of you have any suggestions on how to

    fix.
    >
    > The computer had Win 2000 loaded. My client had someone remove Win 2000

    and
    > install Win XP Home. Now, when the computer is turned on, it goes through
    > what
    > looks like a normal bootup but then stops at a gray (not black) screen.
    > Nothing on the screen but gray. Then, using the power button, we turn it
    > off and turn it right back on. On this second startup it boots up and

    runs
    > perfectly.
    >
    > Anyone have any ideas on what might be causing this situation? Any

    thoughts
    > on how to fix?
    >
    > TIA
    >
    > Loren
    >
    >
    >
    slick, Mar 3, 2004
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. SC

    Fujitsu with D-Link - startup problem

    SC, Nov 5, 2004, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    0
    Views:
    566
  2. Jowah

    FF v1.0.2 startup problem

    Jowah, Mar 28, 2005, in forum: Firefox
    Replies:
    6
    Views:
    461
    Danny Colyer
    Mar 28, 2005
  3. Bernd
    Replies:
    1
    Views:
    409
    =?iso-8859-1?B?/vOh/y3e9SH9IG1A8Q==?=
    Jun 19, 2005
  4. Bernd
    Replies:
    0
    Views:
    402
    Bernd
    Jun 18, 2005
  5. Steve
    Replies:
    14
    Views:
    826
    Steve
    Nov 24, 2004
Loading...

Share This Page